Busking for life feat. Polly Wemans

Ten voordele van THINK PINK

Mijzelf begeleiden op akoestische gitaar tijdens een set van 1h - 1h30. Dit op mijn werk (Proximus Brussel) tijdens de middagpauze en in verschillende horecazaken/zaaltjes in Sint-Truiden.

Op vrijdag 29 november start ik mijn eerste sessie in Wijnbar Ons Huis op de Grote Markt in Sint-Truiden om 20.00u. Iedereen is welkom.
Daarnaast speel ik op 5 December en 17 December over de middag voor de collega's van Proximus in de Proximus Torens te Brussel.

De luisteraars worden aangemoedigd om een duit in het zakje te doen.

De opbrengst gaat naar Think Pink om de organisatie te steunen in het onderzoeken en sensibiliseren van borstkanker en om lotgenoten een hart onder de riem te steken. Jammer genoeg krijgen nog te veel vrouwen (en mannen) te maken met kanker.

Waarom dit goed doel?

Bij mijn vrouw, Heidi, werd op vrijdag 13 mei 2016 borstkanker vastgesteld. Er volgde een zware behandeling. Gelukkig is ze nu in remissie. Er is wel een duidelijke voor en na, de gevolgen van de behandeling laten zich nog elke dag gevoelen. Wetenschappelijk onderzoek naar minder belastende en meer effectievere remedies is iets waartoe Think Pink een steentje kan bijdragen.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel