Burpees for life 2.0

Ten voordele van Ruyskensveld vzw

Burpees for life 2.0 wordt na een eerste succesvolle editie voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar namen ongeveer 55 enthousiaste sporters deel aan deze challenge. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers. Het doel is om individueel of in een team 1000 burpees uit te voeren. Er kan op verschillende manieren gesteund worden: door de aankoop van een t-shirt/tanktop met daarop een geweldig ontwerp, door iets te komen eten of drinken, door zich te laten masseren en een bedrag naar keuze te betalen, of door gewoon een bedrag te geven voor het goede doel. De deuren gaan open om 16u en om 17u beginnen we aan de burpees challenge.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor Ruyskensveld vzw omdat we bij CrossFit Aalst geloven in de kracht van sport (bij kinderen en jongeren). Aangezien CrossFit Aalst gelegen is te Erembodegem, hebben we ook een band met de campus in Erembodegem. Ze zouden daar graag een sportveld aanleggen. Een idee dat we zeker willen ondersteunen.

Ruyskensveld vzw

Als erkende organisatie voor bijzondere jeugdzorg begeleiden we 293 hulpverleningstrajecten. We bieden residentiële, ambulante en mobiele zorg op maat aan gezinnen, kinderen, jongeren en hun context. We stellen 220 personeelsleden tewerk verspreid over onze vijf campussen in Zuid-Oost-Vlaanderen
(Erembodegem – Ronse – Maarkedal – Zwalm en Geraardsbergen).
Ruyskensveld vzw staat voor krachtgericht, openheid, verbondenheid, empathie en respect.

Bekijk dit goed doel