Burpees for life 2.0

Ten voordele van DreamCATchers Vzw

Burpees for life 2.0 wordt na een eerste succesvolle editie voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar namen ongeveer 55 enthousiaste sporters deel aan deze challenge. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers. Het doel is om individueel of in een team 1000 burpees uit te voeren. Er kan op verschillende manieren gesteund worden: door de aankoop van een t-shirt/tanktop met daarop een geweldig ontwerp, door iets te komen eten of drinken, door zich te laten masseren en een bedrag naar keuze te betalen, of door gewoon een bedrag te geven voor het goede doel. De deuren gaan open om 16u en om 17u beginnen we aan de burpees challenge.

Waarom dit goed doel?

CrossFit Aalst kiest voor dit doel omdat DreamCATchers op een positieve manier katten laat wennen aan nieuwe omstandigheden. Tevens informeren ze veel mensen omtrent de problematiek en komen de dieren altijd goed terecht. De missie en visie van deze organisatie spreekt ons enorm aan.

DreamCATchers Vzw

DreamCATchers is een vzw die katten helpt en vooral focust op diegene die al langere tijd in het asiel of opvang verblijven. Deze katten zijn welkom in ons kattenadoptiecafƩ, waar ze kunnen vertoeven tot wanneer ze hun droomthuis vinden. Daarnaast zijn we ook een infopunt voor alles wat met katten te maken heeft. Kom gerust langs als je vragen hebt, om de poezen te ontmoeten of ons wil steunen.

Bekijk dit goed doel