Burpees for life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Voor elke euro dat Ik voor mijn actie inzamel, doe ik 1 burpee. De actie zal doorgaan op zaterdag 19 oktober bij Crossfit Malle. Tegelijk is er ook een andere actie aan de gang, meer info op volgende link: https://dewarmsteweek.be/acties/row-4-life

Waarom dit goed doel?

Jammer genoeg zijn er veel mensen die te maken hebben met kanker. Ze moeten alles geven om te strijden tegen deze ziekte. Dit goed doel ligt menauw aan het hart omdat ik 2 grootouders heb verloren aan deze verschrikkelijke ziekte.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel