BUBO PIZZA FOR LIFE

Ten voordele van Missing You

Zoals vorig jaar willen we met de collega's een etentje organiseren, dit gaat het beste tijdens onze middagpauze.
We willen pizza bestellen als lunch en de pizzapunten tegen 5 EUR stuk verkopen om zo een betere winst marge te hebben.
Het doel is gezellig samenzijn op een andere manier en toch in hoofd houden dat je iets doet voor iemand anders. Leuk toch....

Waarom dit goed doel?

Prachtig initiatief, we kennen iemand die vrijwilliger is bij dit doel en steunen ten volle wat ze doet.
Knap, hoe de kinderen ondersteund worden en een beetje kunnen bekomen na zo'n moeilijke periode, door al spellend en creatief te zijn om zo alles een plaatsje kunnen geven maar op een andere manier.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel