Bubbels voor de zorgclowns en compagnie

Ten voordele van De Zorgclowns en Compagnie

Verkoop Prosecco per fles of doos. Bevoorrading voor al jullie feestelijke momenten in 2020! Deze Prosecco zal op elk feest een jonge, levendige, fruitige en frisse toets geven. En een vonkje in het hart van het publiek van de zorgclowns! Dankjewel!

Waarom dit goed doel?

Als studenten zorgclowns dragen wij onze clownmeesters een warm hart toe. Zorgclowns zijn een waardevolle aanvulling op het zorgaanbod! We zetten graag mee het begrip 'clownstherapie' verder op de wereldkaart.

De Zorgclowns en Compagnie

De Zorgclowns & Co brengen een magisch moment van verlichting aan kinderen, jongeren & volwassenen die zorg nodig hebben door o.a. een beperking of een ziekte. Iemand die zorg nodig heeft wordt geconfronteerd met wat hij niet (meer) kan. De Zorgclowns richten zich op wat wel nog kan, in een moment van contact waarin alles mogelijk is en laten iemand zo weer stralen. In een nauwe samenwerking met het personeel zijn onze clowns een aanvulling op het zorgaanbod. Via onderzoek en multidisciplinaire projecten zoeken we steeds naar vernieuwing in het vak clownstherapie. We bezoeken voorzieningen voor mensen met een beperking, met psychologische problemen, ziekenhuizen en zorgcentra.
Draagt u dit initiatief een warm hart toe?

Bekijk dit goed doel