Brunch for life

Ten voordele van Poverello

We organiseren een brunchbuffet in onze koffiebar Kaffee Renée. Voor €30 kan je de hele voormiddag komen smullen voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar Poverello, een organisatie die eten, drinken en ondersteuning biedt aan kansarme en eenzame mensen.

Waarom dit goed doel?

Omdat we, zoals alle vrijwilligers van Poverello, een warm hart willen toedragen aan mensen die in onzekerheid leven over onderdak en levensmiddelen.

Poverello

In Antwerpen, Brugge, Brussel (2), Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Ronse, Tielt en Tongeren is er een Poverello onthaal voor minstbedeelden en eenzamen. Men kan er terecht voor een tas koffie, een frisdrank (0.20€) (geen alcohol) en een warme maaltijd (1€). In al de huizen samen worden dagelijks, door vele toegewijde vrijwilligers die zich meestal één dag per week engageren, meer dan 800 warme maaltijden bereid en opgediend. Het zijn ontmoetingsplaatsen waar personen die het moeilijk hebben verwelkomd worden met respect, eenvoud en hartelijkheid. Plaatsen waar men op krachten kan komen, zijn zorgen kan delen, zich kan warmen … een beetje thuis kan komen.
Een actie organiseren ? Neem contact met een afdeling in de buurt.

Bekijk dit goed doel