Brunch en start verkoop scheurkalenders

Ten voordele van Pinocchio

Bij Tuin Van Myra zetten we ons met hart en ziel in voor Pinocchio. Enerzijds organiseren we de verkoop van de moppenscheurkalender van Senior Living Group waarvan 2,14 euro per verkochte kalender rechtstreeks gaat naar de warmste week. Bovendien organiseren we ook nog een brunch voor onze bewoners op 12/11, en schenken per persoon 10 euro aan het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Wij willen ons steentje bijdragen aan gezinnen die problemen hebben met hun kinderen te kunnen helpen zoals het hoort, omdat ze er niet de financiële middelen voor hebben en ze er zelf niet om gevraagd hebben. Een ongeluk is snel gebeurd en als we dan ook maar met een mooi gebaar kunnen helpen worden, wij daar zelf vrolijk mee van!

Pinocchio

Vzw Pinocchio is begaan met de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden.
Onze doelstellingen zijn:
• Het ziekenhuisverblijf aangenamer maken door bijv. een wekelijks bezoek van een clown en een geschenkje te geven na de verzorging. Tevens beschikken we over vrijwilligers die de kinderen 24/24 kunnen bijstaan.
• Financiële ondersteuning bieden aan de ouders voor onkosten die niet vergoed worden door de mutualiteit: drukkledij, hydraterende en zonnecrèmes, transportkosten, thermale kuren, ...
• Jaarlijks een thermaal kuurkamp in Spa organiseren, een re-integratiekamp en diverse activiteiten voor jongeren vanaf 16 jaar.
• Informatiesessies in scholen en uitbaten van infostanden.

Bekijk dit goed doel