Brunch en Quiz - Remember Jelte

Ten voordele van Saying Goodbye

Op zondag 22 september organiseren we in de voormiddag een brunch. Je kan gezellig komen aanschuiven voor de lekkere gerechtjes met veel liefde gemaakt.
In de namiddag start om 14 uur onze ludieke Quiz. Een gevarieerde quiz, mogelijk vanaf de leeftijd lagere school, met doe opdrachten en weetjes. Iedereen kan erna met een leuke prijs naar huis.

Waarom dit goed doel?

In februari van dit jaar is onze dochter, zus, nicht, vriendin op 18 jarige leeftijd uit het leven gestapt. Dit na een lange tijd te worstelen met negatieve gedachten.
Het is belangrijk dat nabestaanden kunnen terugvallen op steun na zo een gebeurtenis. Vooral het rouwkamp was een voorname hulp.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel