BrulBingo for CCVS

Ten voordele van Centre for Children in Vulnerable Situations (CCVS)

Tijdens de Warmste Week presenteren wij u: BRULBINGO voor Centre for Children in Vulnerable Situations (CCVS)! CCVS geeft psychologische ondersteuning aan mensen getroffen door langdurig gewapend conflict in Noord-Oeganda en Oost-Congo.

Brulbingo is een avond vol bingoplezier in het geweldige Bar Brul.
Met mini bingospelen en een lottotrekking waarmee je tal van topprijzen kan winnen, en kans maakt op de geweldige hoofdprijs: 2 vliegtuigtickets naar je favoriete bestemming in Europa, met dank aan Brussels Airlines!

Voor wie er niet bij kan zijn maar toch een lotje wil kopen voor de trekking kan een mailtje naar leendenutte@hotmail.com en het bedrag storten op het rekeningnummer BE37 9796 5616 8528 met de vermelding 'CCVS Bingo'.
1 lotje = 2 euro, 3 lotjes = 5 euro.

Waarom dit goed doel?

CCVS biedt al jaren broodnodige psychologische ondersteuning aan in Noord Oeganda en Oost-DRCongo. Het is van essentieel belang om mensen tijdens en na conflict emotioneel te ondersteunen zodat families en gemeenschappen heropgebouwd kunnen worden.

Centre for Children in Vulnerable Situations (CCVS)

Centre for Children in Vulnerable Situations (CCVS) is een onderzoekscentrum gebaseerd op een samenwerkingsverband tussen de UGent, VUB en KUL. Al onze activiteiten hebben tot doel het psychosociaal welzijn van mensen, die leven in kwetsbare situaties in het Zuiden, te onderzoeken en te ondersteunen. CCVS heeft daarom twee praktijkcentra opgericht in Lira, Noord-Oeganda, en Bunia, Oost-Congo. Beide regio’s zijn of worden getroffen door langdurige gewapende conflicten waarbij het psychosociaal welzijn onder druk komt te staan. Onze lokale teams hebben zich daarom gespecialiseerd in het aanbieden van psychologische ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen in gemeenschappen, scholen, (mentale) gezondheidscentra en in de gevangenis.

Bekijk dit goed doel