Bruisballen for life

Ten voordele van FibroRes vzw (Fibromyalgia Research vzw)

Bruisballen zijn leuk om te maken, om naar te kijken en zorgen met hun geuren en kleuren voor ontspanning en plezier in bad. In de bruisballen zitten ook een verzorgende olie en epsomzout. Epsomzout bevat magnesium en dat is goed voor je spieren, ideaal voor fibromyalgie patiƫnten. In combinatie met het warme water is dit een ontspanningsmiddel waar iedereen van kan genieten.

Voor een bestelling, kijk op:
https://liesbetv.wixsite.com/bruisballenforlife

Let wel: verzending is niet mogelijk. Ophaling gebeurt in Gent.

Waarom dit goed doel?

Ikzelf lijd al meer dan 7 jaar aan deze aandoening en mijn mama iets van een 20 jaar. Ik ben al enkele jaren aan de beterhand dankzij experimentele behandelingen met voedingssupplementen, medicatie, meditatie,.. Het is en blijft een lappenmand, ook voor mensen in mijn omgeving want we zijn bijlange niet de enige. Ik speel al jaren met het idee om een actie te doen, maar had hier nooit genoeg energie voor. Nu wil ik er volop voor gaan en onderzoek naar fibromyalgie steunen. Ik ben zelf laborant van opleiding en gebeten door het onderzoeksvirus, daarom kies ik specifiek voor onderzoek naar deze aandoening.

FibroRes vzw (Fibromyalgia Research vzw)

Ons doel: Het uitvoeren, stimuleren en ondersteunen van onderzoek naar fibromyalgie; in het bijzonder onderzoek naar diagnosestelling, behandeling, en de socio-economische status van personen met fibromyalgie.

Fibromyalgia herkent men aan de wijdverspreide en aanhoudende pijn, die voorkomt met moeheid, slaapproblemen, concentratieproblemen en meer. Er wordt aangenomen dat het abnormaal versterken van pijnsignalen de basis is van Fibromyalgie. Desondanks blijft het gissen naar de onderliggende oorzaak, wordt nog te weinig onderzoek verricht, met als gevolg het ontbreken van een doeltreffende behandeling.

FibroRes vzw is een onafhankelijke, non-profit organisatie. Een groot deel van de Raad van Bestuur bestaat uit onderzoekers.

Bekijk dit goed doel