Brownies for puppies

Ten voordele van ACE België

Koop een doos met 20 heerlijke brownies en steun de ACE|SHIN viervoeters, want de opbrengst gaat volledig naar hen.
Om te bestellen, stuur een mail naar browniesforpuppies@gmail.com, of koop een doos op SHIN|ACE-stand op de Libelle Winterfair in Mechelen (19-24/11)

Waarom dit goed doel?

Deze organisatie zet zich al 20 jaar met hart en ziel in voor wegwerphonden in Zuid-Spanje. Al meer dan 22.000 honden en tientallen katten vonden dankzij hen een nieuwe thuis. Elk dier krijgt bij hen een kans!

ACE België

Animal Care Espana (ook gekend als Spaanse Honden in Nood-SHIN) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangt ACE ter plaatse ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. Voor elke hond wordt na een grondige screening een fijne thuis in België gezocht.

Dit jaar bestaat ACE 20 jaar. In deze tijd heeft de organisatie al aan 22.000 honden een nieuw leven gegeven. Daarnaast voert ze sterilisatieprojecten uit bij straathonden en -katten. De organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid, door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 150 Belgische vrijwilligers. ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften.

Voor meer info, kijk zeker op onze website: www.ace-charity.org

Bekijk dit goed doel