Brownies for Life 2019

Ten voordele van DAKLOZENHULP ANTWERPEN

Zoals vorige jaren bakken Stine, Kato en Doris Van Bavel opnieuw overheerlijke brownies voor Music for Life ten voordelen van het goede doel 'Daklozenhulp Antwerpen'.

1 zakje met 3 brownies kost 3 euro. Een bak met 32 brownies kost 30 euro, ideaal als dessert voor tijdens de feesten! Je mag ook meer geven per zakje of bak. Je kan ook gewoon doneren zonder brownies te bestellen.

Waarom dit goed doel?

Het raakt ons dat er in ons welvarende land zoveel mensen leven onder de armoedegrens. Er leven in onze buurt veel mensen van alle afkomsten in moeilijke omstandigheden, sommigen zonder dak boven het hoofd. We willen hen - nu al het vierde jaar op rij - een beetje helpen met onze actie.

DAKLOZENHULP ANTWERPEN

Vzw Daklozenhulp Antwerpen biedt op een concrete en laag-drempelige manier hulp aan mensen uit Antwerpen en omstreken die om welke reden dan ook op de armoedegrens leven en daardoor (soms) onvoldoende middelen (over)hebben onvoldoende voedsel te kunnen kopen.
Verder proberen we de mensen naargelang hun problematiek naar gepaste hulporganisaties doorverwijzen (voedingspakketten,maaltijden, overnachten, juridische en administratieve bijstand,werk…) en onze gasten moreel en emotioneel te ondersteunen. Armoede, thuis- en kansloosheid leiden maar al te vaak tot sociale exclusie waardoor onze gasten nog verder in de vicieuze cirkel van ernstige armoede verglijden.

Bekijk dit goed doel