Brownies for Life

Ten voordele van DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

De brownies waar iedereen een heel jaar op zit te wachten zijn alweer te verkrijgen tijdens de warmste week! Deze lekkere brokken chocolate heaven worden met liefde verpakt in pakjes van vijf voor een kleine 5 eurootjes.

Waarom dit goed doel?

Sinds het eerste jaar dat we zelf een goed doel kunnen kiezen bak ik brownies tvv Duchenne Parent Project. Vrienden van ons hebben een zoontje die deze spierziekte heeft.

DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Duchenne Parent Project Belgium wil de spierziekte van Duchenne bekend maken bij het publiek en fondsen inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Met de fondsen die we onder meer via de acties van Music for Life / De Warmste Week inzamelden steunen we diverse onderzoeksprogramma's aan onderzoekscentra in heel Europa en richtten we ook het onderzoeksfonds "Kan-GO!" (Kinderen en Adolescenten met Neuromusculaire aandoeningen) op aan de KULeuven.
Om onze doelen te bereiken werken we samen met en vinden we inspiratie bij de verschillende Duchenne Parent Projects van over de hele wereld. We zijn lid van de World Duchenne Organisation (WDO).
We zijn eveneens sterk verbonden met LittleO uit het Franstalige landsdeel en met het Duchenne Parent Project in Nederland.
Duchenne Parent Project is ook lid van RaDiOrg (Rare Disease Organisation), de vereniging voor zeldzame ziekten. We werken ook samen met Spierziekten Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel