Broodpudding for life

Ten voordele van Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

Met Broodpudding For Life willen wij voedselverspilling helpen tegen gaan. Als hotel hebben wij helaas dagelijks een overschot aan brood dat wij moeten weggooien. Met deze overschot zullen wij dagelijks broodpudding maken. Iedereen kan een stukje broodpudding kopen voor 2 euro. Zo steunen ze ons gekozen goed doel VZW VOG én gaan we ook samen voedselverspilling tegen.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen voor Voedselondersteuning Gent (VZW VOG) omdat deze organisatie volledig in lijn ligt met onze actie. Het is een plaatstelijke vzw die de armoede in Gent wil bestrijden door het aanbod, de bedeling en de verwerking van voedsel te helpen verbeteren voor de minstbedeelden. Wij willen graag een handje helpen door zelf voedselverspilling tegen te gaan en onze opbrengst hierbij aan hen te schenken.

Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

Vzw Voedselondersteuning Gent (VOG) ondersteunt initiatieven die de armoede in Gent bestrijden en doet dat door middel van hulp aan verschillende vzw's die werken rond armoede en voedselbedeling.
De voorbije 12 jaar ondersteunde het VOG deze vzw's door het financieren van onder andere: melk, pampers, warme winterjassen voor kinderen meer dan 10.000 kerstmaaltijden en meer dan 1000 maaltijdbonnen, koelkasten, diepvriezers, kookvuren, potten, pannen, tafels, stoelen, vervoer,...

Bekijk dit goed doel