Bring a Gift Smiley Party

Ten voordele van BRING A SMILE

Kinderfuif waarbij de kids geen inkom moeten betalen maar een pakje (gift) voor een ziek kind meebrengen dat we nadien in de ziekenhuizen gaan uitdelen.
Wat er in het pakje zit mag je zelf kiezen, iets groots, iets kleins, iets voor meisjes, jongens, voor welke leeftijd...allemaal eigen keuze.
MAAR het moet wel NIEUW zijn! Want zieke kindjes zijn vaak vatbaar voor besmettingsgevaar dus tweedehandsspullen zijn uit den boze.
Op onze kinderfuif kan je dansen, je laten schminken, je haren "crazy" laten doen, knutselen, foto's maken in de photobooth...en dat allemaal gratis.
Ouders zijn welkom aan de bar, en voor de hongerige maagjes zijn er hot-dogs, hamburgers, verse soep en snoepzakjes, deze zijn wel tegen betaling.
Alle opbrengst, zowel de cadeautjes als de centen zijn voor Bring a Smile.

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor Bring a Smile omdat ik daar zelf vrijwilligster ben, en niets is leuker dan een glimlach op (zieke) kinderen hun gezicht te toveren!

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiƫle tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel