Brewski for life

Ten voordele van Ontmoetingshuis De Moazoart

BREWSKI (noun)
brew·​ski | \ ˈbrü-skē \
U.S. slang for beer

Iedereen welkom in de instuif van T-klub voor een gezellige avond met streekbieren en veel meer, ten voordele van het goede doel!

We eindigen met een zwoele dj-set van Carlton (Bolwerk).
Vooraf draait Poa Annua de beentjes en heupen los met roots rock reggae, een selectie van originele en nieuwe vinyl releases straight from Jamaica! Schuif die tafels en stoelen maar aan de kant!

Binnenkort nog enkele aankondigingen ❤️
Alle opbrengsten van de avond gaan naar Ontmoetingshuis De Moazoart en vzw Vagevuur.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor twee goede doelen: Vagevuur vzw en Ontmoetingshuis De Moazoart. Beide uit Lokeren, zo steunen we lokale solidariteit. Jeugdwerk en personen met een minder bedeelde achtergrond krijgen zo een duwtje in de rug. Alsook de sociale context is belangrijk, het samenzijn, 'inclusiviteit', ...

Ontmoetingshuis De Moazoart

Een moazoart of meikever staat symbool voor de verbondenheid tussen ouders en kind, onbezorgde kinderjaren en machtsoverdracht.

Sinds juli 2010 komen maatschappelijk kwetsbare groepen samen in De Moazoart voor een aanbod van ontmoeting, vrije tijd, vorming, hulpverlening en belangenbehartiging. Door middel van dit aanbod werken we aan de maatschappelijke participatie zodat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden.

Ga ook jij samen met ons de strijd aan tegen armoede en sociale uitsluiting?

Bekijk dit goed doel