Brewski for life

Ten voordele van Vagevuur Open Jeugdwerk

BREWSKI (noun)
brew·​ski | \ ˈbrü-skē \
U.S. slang for beer

Iedereen welkom in de instuif van T-klub voor een gezellige avond met streekbieren en veel meer, ten voordele van het goede doel!

We eindigen met een zwoele dj-set van Carlton (Bolwerk).
Vooraf draait Poa Annua de beentjes en heupen los met roots rock reggae, een selectie van originele en nieuwe vinyl releases straight from Jamaica! Schuif die tafels en stoelen maar aan de kant!

Binnenkort nog enkele aankondigingen ❤️
Alle opbrengsten van de avond gaan naar Ontmoetingshuis De Moazoart en vzw Vagevuur.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor twee goede doelen: Vagevuur vzw en Ontmoetingshuis De Moazoart. Beide uit Lokeren, zo steunen we lokale solidariteit. Jeugdwerk en personen met een minder bedeelde achtergrond krijgen zo een duwtje in de rug. Alsook de sociale context is belangrijk, het samenzijn, 'inclusiviteit', ...

Vagevuur Open Jeugdwerk

Vagevuur Open Jeugdwerk vergroot de kansen van kinderen en jongeren met een kwetsbare achtergrond. We bereiken jongeren die moeilijk de weg naar het jeugdwerk vinden. Dit doen we door jongeren te gaan opzoeken op straat en op openbare plaatsen en door samen te werken met andere organisaties. We organiseren samen met de jongeren vrijetijdsactiviteiten en brengen hen zo ook in contact met andere jongeren die geen kwetsbare achtergrond hebben. De grootste troef van Vagevuur is dat we erin slagen om heel diverse groepen jongeren met elkaar in contact te brengen.
Naast de activiteiten worden de jongeren ook verder geholpen met vragen of problemen die ze ondervinden op vlak van werk, onderwijs, huisvesting of persoonlijk welbevinden.

Bekijk dit goed doel