Breakdance 4 life

Ten voordele van Een Hart voor Limburg

Ik ga proberen geld in te zamelen door te breakdancen en hoop zo toch een bijdrage te kunnen leveren aan de warmste week.

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor β€œeen hart voor Limburg β€œ omdat het opgroeien in armoede of een beperking heel moeilijk kan zijn. Door mijn steentje bij te dragen hoop ik hen een beetje te kunnen helpen. Daarom kies ik als doel β€œ een hart voor Limburg β€œ.

Een Hart voor Limburg

Kind zijn, jong zijn: ontdekken hoe de wereld in elkaar steekt en welke plek je daar zelf zal innemen. Een boeiende tocht voor vele kinderen, maar soms ook hard en confronterend. Kil en afwijzend.
Een Hart voor Limburg wil kinderen die vaak struikelen op deze tocht of (te snel) aan de kant geschoven worden kansen geven om (opnieuw) aan te sluiten, om mee te doen en om erbij te horen. We hebben het dan over kinderen met een mentale of fysieke beperking, kinderen met gedrags- of leerstoornissen of kinderen die in armoede opgroeien.
Concreet doet we dat door ieder jaar projecten te financieren die door verschillende instellingen en organisaties worden gerealiseerd.

Bekijk dit goed doel

Video's