Bowling For Life

Ten voordele van Hejmen

Op 20 December kan je komen bowlen en een Bowl Soep eten ten voordele van onze Dreambowlers, een bowlingclub voor volwassenen met een verstandelijke beperking te Leuven. De club is erkend door Sport Vlaanderen en is een project van vzw Hejmen. De Dreambowlers genieten enorm van hun hobby, talent en de trainingen en de wedstrijden, ze voelen zich een echt team op special olympics en andere wedstrijden!

Waarom dit goed doel?

De Dreambowlers van Hejmen is een uniek project en de mensen in deze sector krijgen zo veel minder sinds de nieuwe wetgeving! Organisaties struggelen, en dus is het belangrijk dat we ons hiervoor inzetten!

Hejmen

Vzw Hejmen is een organisatie die verschillende woon-vormen aanbiedt aan volwassenen met een beperking. Ze is gelegen in Leuven.

Het tehuis voor werkenden bestaat uit 3 woningen en biedt plaats aan 20 personen. Het is gelegen in Leuven. Binnen het tehuis voor werkenden kan je wonen op een kamer of op een studio.

De Mobiele Dienst (Beschermd Wonen - Dienst Inclusieve Ondersteuning) begeleidt mensen die individueel wonen of samenwonen in een gemeenschapshuis.

In 2016 startten we met Den Travak, ons arbeidszorgproject. Het doel van de werking is om personen met een beperking, die afstand ervaren tot de arbeidsmarkt, een zinvolle daginvulling te geven, dit met focus op ‘werken’.

Bekijk dit goed doel