Boven de Wolken (zijn er ook) Cupcakes

Ten voordele van Boven De Wolken

Op het werk serveren mijn vrouw en ik zelfgebakken cupcakes. Wie wil steekt wat geld in een potje en krijgt in ruil een gebakje voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan integraal naar Boven de Wolken.

Waarom dit goed doel?

Onze dochter Fonda kwam na 21 weken zwangerschap in ons leven. Jammer genoeg veel te vroeg. Dankzij Boven de Wolken hebben we nog een aandenken en was het een duwtje in de rug voor ons verwerkingsproces.

Omdat er jaarlijks heel wat mensen een beroep doen op deze organisatie, doen wij ook een kleine actie. Voor iedereen die Boven de Wolken nodig heeft of er gebruik wil van maken...

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel