Boss Katana 50 gitaarversterker loterij 4 Duchenne

Ten voordele van DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Wil jij kans maken op het winnen van een fantastische Boss Katana 50 gitaarversterker? Dat kan! Voor slechts €5 heb je een lotje. Je mag er natuurlijk meerdere kopen om je kansen te doen stijgen. Weet dat je bijdrage sowieso integraal naar onderzoek van deze fatale ziekte gaat. Speel je geen gitaar? Dan je er misschien iemand heel gelukkig mee maken!

Als je de gelukkige winnaar bent, nemen we met jou contact op en wordt de versterker naar je thuis opgestuurd!

Het enige dat je hoeft te doen is je bijdrage kiezen (€5 x aantal lotjes. bvb: drie lotjes is €15) en deze storten op rekeningnummer BE05 9733 7437 5675 met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. En dan een beetje duimen dat je wint en dat we een stap dichterbij een medicijn komen. ;)

Hartelijk dank en veel succes!

Waarom dit goed doel?

Mijn zoon leidt aan de fatale ziekte en er is nog een lange weg te gaan voor het vinden van een medicijn.

DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Duchenne Parent Project Belgium wil de spierziekte van Duchenne bekend maken bij het publiek en fondsen inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Met de fondsen die we onder meer via de acties van Music for Life / De Warmste Week inzamelden steunen we diverse onderzoeksprogramma's aan onderzoekscentra in heel Europa en richtten we ook het onderzoeksfonds "Kan-GO!" (Kinderen en Adolescenten met Neuromusculaire aandoeningen) op aan de KULeuven.
Om onze doelen te bereiken werken we samen met en vinden we inspiratie bij de verschillende Duchenne Parent Projects van over de hele wereld. We zijn lid van de World Duchenne Organisation (WDO).
We zijn eveneens sterk verbonden met LittleO uit het Franstalige landsdeel en met het Duchenne Parent Project in Nederland.
Duchenne Parent Project is ook lid van RaDiOrg (Rare Disease Organisation), de vereniging voor zeldzame ziekten. We werken ook samen met Spierziekten Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel