Boss Katana 50 gitaarversterker giveaway 4 Duchenne

Ten voordele van DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Ondertussen is de winnaar bekend! Maar allereerst wil ik volgende mensen van harte bedanken om deze actie te steunen!!!

Andre, Geert, Michiel, Alexander, Rik, Frederic, Heino, Brecht, Romina, Erlynn, Pieter en Tristan.

Dikke dikke merci!

De onschuldige hand van mijn zoon Manu trok Rik als winnaar! Hij is bij deze op de hoogte gebracht. Veel plezier met de versterker!

Je kan de onthulling hier volgen:
https://www.youtube.com/watch?v=43_noPBaCiY

Waarom dit goed doel?

Mijn zoon leidt aan de fatale ziekte en er is nog een lange weg te gaan voor het vinden van een medicijn.

DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Duchenne Parent Project Belgium wil de spierziekte van Duchenne bekend maken bij het publiek en fondsen inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Met de fondsen die we onder meer via de acties van Music for Life / De Warmste Week inzamelden steunen we diverse onderzoeksprogramma's aan onderzoekscentra in heel Europa en richtten we ook het onderzoeksfonds "Kan-GO!" (Kinderen en Adolescenten met Neuromusculaire aandoeningen) op aan de KULeuven.
Om onze doelen te bereiken werken we samen met en vinden we inspiratie bij de verschillende Duchenne Parent Projects van over de hele wereld. We zijn lid van de World Duchenne Organisation (WDO).
We zijn eveneens sterk verbonden met LittleO uit het Franstalige landsdeel en met het Duchenne Parent Project in Nederland.
Duchenne Parent Project is ook lid van RaDiOrg (Rare Disease Organisation), de vereniging voor zeldzame ziekten. We werken ook samen met Spierziekten Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel