Borstvoedingsmythes ontkracht

Ten voordele van La Leche League Belgie-Vlaanderen vzw

In deze sessie ga ik in op jullie onderbewustzijn. Wat is daar geprogrammeerd dat jullie borstvoeding bemoeilijkt. Wat geloof jij waardoor je baby bij voorbeeld niet doorslaapt? Wat geloof jij, waardoor je je baby niet openbaar durft voeden? Wat geloof jij waardoor je de combinatie van borstvoeding met je werk moeilijk vindt.

Dit allemaal vanuit je luie zetel over internet.

Wat je betaalt bepaal je zelf en de opbrengst gaat integraal naar La Leche League Vlaanderen

Ook papa's welkom ;-) en zelfs leidsters kunnen hier wat van opsteken.

Locatie NIET relevant

Waarom dit goed doel?

Zelfs na 2 succesvolle borstvoedingsverhalen, heb ik bij mijn 3de verhaal nog een heleboel kunnen opsteken over borstvoeding van deze gemotiveerde dames.
Hun ondersteuning is van onschatbare waarde voor borstvoedende ouders, zeker omdat, vooral in de medische wereld nog veel misinformatie verspreid wordt. Niet dat alle kinderen persé aan de borst moeten ... Maar wel met het oog op zorgen dat alle moeders met die intentie de steun krijgen waar ze recht op hebben.

La Leche League Belgie-Vlaanderen vzw

Eerste Hulp bij Borstvoeding!

La Leche League (LLL) geeft in Vlaanderen al meer dan 20 jaar informatie en steun bij vragen omtrent borstvoeding. We helpen per telefoon, mail, via Facebook en workshops. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen organiseren we bijeenkomsten voor ouders. Tijdens een bijeenkomst geven we informatie, maar is er ook ruimte om ervaringen te delen.

Tijdens de borstvoeding, kan er behoefte zijn aan informatie en bevestiging. Wij helpen zoeken naar de oplossing die bij ouders en baby past. Specifieke vragen, een probleem of nood aan een luisterend oor: we helpen graag verder!

Onze vrijwilligers worden permanent bijgeschoold en we investeren in publicaties voor ouders en zorgverleners.

Bekijk dit goed doel