Bootcampforlife

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

Elke donderdagavond organiseer ik samen met mijn zoon een bootcamp les van een uurtje in onze tuin. We zochten in mijn vriendenkring enkele sportieve vrouwen die zin hadden om te komen sporten. Deze vriendinnen wilden graag een centje geven maar dat wilde we in eerste instantie niet... Toen ontstond het idee om een potje te zetten voor de warmste week en zo geld in te zamelen voor een goed doel. De vriendinnen die komen sporten zijn vrij om te geven wat ze willen. We geven ons elke donderdagavond vollen bak met in ons achterhoofd alle kindjes die vechten tegen kanker. We hopen met onze kleine bijdrage 'we love Marie' te steunen en hopen op nog vele anderen die hetzelfde doen!
Uit deze actie vloeide een nieuwe actie en deze zal doorgaan op 12/12 in Moyson praktijk Noord. Hier zullen 2 bootcamplessen gegeven worden door een personal trainer samen met Kasper. We willen de praktijk dan ook graag bedanken omdat we dankzij hen een mooi bedrag bij elkaar zullen krijgen voor weloveMarie!

Waarom dit goed doel?

We zijn op zoek gegaan naar een goed doel ergens in de buurt. We doen dit graag voor alle vechtertjes die meer dan eender wie het recht hebben om te genieten en hopelijk ook te genezen. Hoe meer middelen er zijn hoe meer kans op genezing hopen we... Alle beetjes helpen!

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een open en levendige meid van 3,5 jaar die van het leven houdt. In juli 2011 wordt er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden levert ze een zware, hoopvolle strijd. De eindstreep is in zicht. Op 3 februari 2012 blijkt dat er niets meer gedaan kan worden. De onmacht en ontreddering is enorm groot bij de familie. Ook vrienden kijken machteloos toe hoe dat vieze beest zijn gangen gaat in het kleine lichaampje van Marie. Marie sterft 8 februari 2012.

Ik, Julie, mama van Marie hield van mijn dochter en zij ook van mij. Ik weet en voel dat haar dood niet bedoeld was om mij kapot te maken. Na een periode van waanzinnige rollercoasters en tsunami's kwam ik tot het besef dat ik hier iets mee moest. Er is mij een kind gegeven dat mij is ontnomen voor ze 4 jaar werd. Ik moest hier, samen met vrienden, iets mee doen wat van waarde is. Daar ben ik het team, mezelf en jullie enorm dankbaar voor.

Bekijk dit goed doel