Bootcampforlife

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

Elke donderdagavond organiseer ik samen met mijn zoon een bootcamp les van een uurtje in onze tuin. We zochten in mijn vriendenkring enkele sportieve vrouwen die zin hadden om te komen sporten. Deze vriendinnen wilden graag een centje geven maar dat wilde we in eerste instantie niet... Toen ontstond het idee om een potje te zetten voor de warmste week en zo geld in te zamelen voor een goed doel. De vriendinnen die komen sporten zijn vrij om te geven wat ze willen. We geven ons elke donderdagavond vollen bak met in ons achterhoofd alle kindjes die vechten tegen kanker. We hopen met onze kleine bijdrage 'we love Marie' te steunen en hopen op nog vele anderen die hetzelfde doen!
Uit deze actie vloeide een nieuwe actie en deze zal doorgaan op 12/12 in Moyson praktijk Noord. Hier zullen 2 bootcamplessen gegeven worden door een personal trainer samen met Kasper. We willen de praktijk dan ook graag bedanken omdat we dankzij hen een mooi bedrag bij elkaar zullen krijgen voor weloveMarie!

Waarom dit goed doel?

We zijn op zoek gegaan naar een goed doel ergens in de buurt. We doen dit graag voor alle vechtertjes die meer dan eender wie het recht hebben om te genieten en hopelijk ook te genezen. Hoe meer middelen er zijn hoe meer kans op genezing hopen we... Alle beetjes helpen!

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een prachtige prinses van 3 jaar die van het leven hield. In juli 2011 werd er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden werd er een zware, hoopvolle strijd geleverd. De eindstreep was in zicht. Toen op 3 februari 2012 bleek dat er niets meer gedaan kon worden was de onmacht en ontreddering zo groot bij de familie; ook vrienden stonden machteloos. Uit dat gevoel van onmacht, frustratie en verdriet is het idee van het We Love Marie fonds onstaan. Het werd snel duidelijk dat liefde en vriendschap, iets betekenen voor anderen het motto moest worden. We zijn geen dokters maar mensen die een hart onder de riem willen steken van alle andere vechtertjes. Intussen houden alle kindjes van onze Sterrenwachters.

Bekijk dit goed doel