Bootcamp for life

Ten voordele van TO WALK AGAIN

In kader van de warmste week gaan onze bootcamplessen op 17 en 19 december door ten voordelen van het goede doel. De opbrengst hiervan gaat naar ‘to walk again’, een stichting die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren. Wil jij ook je steentje bijdragen? Blijf dan zeker niet in je luie zetel hangen en kom samen met ons een uurtje sporten.

Inschrijven kan je via deze link:
https://fitxpose.reservio.com/

Hoe steunen?
Het inschrijvingsgeld (€7) is cash mee te brengen en zal overgemaakt worden naar het goede doel.

Waar?
Normaliter zal dit doorgaan op het volleybalpleintje in de keulemansstraat te herenthout. Bij zeer slecht weer kan deze locatie nog veranderen. Hou dus zeker het inschrijvingsplatform nauw in de gaten (locatie staat telkens in de titel)

Wanneer?
Dinsdag 17/12 en Donderdag 19/12
Trainingen starten stipt om 19u30 en zullen rond 20u30 gedaan zijn.

Kom op en geef het beste van jezelf.

Waarom dit goed doel?

Bewegen is belangrijk. Zowel lichamelijk als geestelijk zijn hier vele voordelen aan verbonden. Mensen met een beperking hebben vaak de tools niet en kennis niet om met hun beperking te sporten/te bewegen . To Walk Again maakt dit voor vele mensen wel mogelijk. Super initiatief!

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel