Bootcamp For Life !

Ten voordele van De Engelenhoeve

Wij willen mensen samen brengen in hartje kortrijk. T plein is een zeer toffe en rustige spot midden in het centrum maar ook midden in het groen. Het leek ons niets zaliger dan de frisse buitenlucht en prachtige omgeving op te snuiven terwijl we sportief en gezond bezig zijn. T Plein biedt ons achteraf een tasje soep/gezonde smoothie aan. Dit tvv de Engelenhoeve. Wij leerden deze organisatie kennen door een kindje die dikwijls eentje komt drinken/spelen in T Plein en die ook gebruikt maakt van hun voorzieningen. Bij deze was de keuze voor ons Goed Doel dus snel gemaakt.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen deze organisatie omdat wij het super vinden dat zij zich inzetten voor kinderen die het minder breed hebben thuis en heb toch zo een leuke namiddag kunnen beleven. Ook voor kinderen met een beperking is het een kans om andere dingen te doen, maar vooral zaken te doen/beleven waar zij gelukkig van worden. Hoe kan je hier nu niet voor zijn?

De Engelenhoeve

De Engelenhoeve is een mini-pretpark waar personen, vooral kinderen, met een beperking hun moment van geluk kunnen beleven. Ook kansarme kinderen en ouderen kunnen hier terecht om een onvergetelijke dag mee te maken. Instituten, scholen en ouders met hun kinderen kunnen GRATIS een dag bij ons op bezoek komen.
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie! Maar ook in deze nieuwe omgeving zullen onze bezoekers kunnen blijven genieten van het snoezelen, contact met dieren en de huifkarrentochten.

Bekijk dit goed doel