Boma Sausage Challenge Cup 2

Ten voordele van SPEL vzw

Door het grote succes van vorig jaar zijn we dit jaar terug met een grotere, nog betere, editie van de Boma Sausage Challenge cup!

Opnieuw een hele hoop vragen voor de echte specialisten en voor de gelegenheidskijkers. De Sloebers, dagschotels en porto's zullen weer rijkelijk vloeien. En wie weet.. zullen er dit jaar opnieuw enkele van onze tv-helden opduiken. Kom dus zeker langs, want bij ons is het fijn achter het gordijn.

Waarom dit goed doel?

Schoonzus van medeorganisator werkt voor SPEL vzw

SPEL vzw

SPEL vzw heeft als doel het welbevinden van kinderen en jongeren te verbeteren. SPEL gaat steeds te werk in hun directe en vertrouwde omgeving, zoals scholen en asielcentra. Tijdens individuele en klassikale sessies gaan ze aan de slag met hetgeen kinderen en jongeren bezighoudt en waarover zij zich zorgen maken. De SPEL-begeleiders werken aan de hand van drama- en muziekactiviteiten. Op deze manier wil SPEL de draagkracht en veerkracht van kinderen en jongeren vergroten, ernstige gedragsproblemen en emotionele problemen voorkomen en/of signalen hiervan vroegtijdig opsporen.

Bekijk dit goed doel