BOMA Run

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

Elke collega heeft tijdens de BOMA Run de kans om een bepaalde afstand af te leggen voor 'We Love Marie vzw'.

Vanaf het hoofdkantoor vertrekken er 2 routes. Eentje van 8-8.5 km en eentje van 4 km. Iedereen maakt voor zichzelf uit hoeveel hij of zij loopt.

Per gelopen kilometer sponsort BOMA € 1. Dit bedrag kan door de lopers aangedikt worden door sponsoring te verzamelen van familie en vrienden.

Waarom dit goed doel?

Gert, onze sales director, zet zich al jarenlang in voor langdurig zieke kinderen.

Om hem en zijn organisatie een hart onder de riem te steken, kozen we voor dit goed doel.

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een prachtige prinses van 3 jaar die van het leven hield. In juli 2011 werd er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden werd er een zware, hoopvolle strijd geleverd. De eindstreep was in zicht. Toen op 3 februari 2012 bleek dat er niets meer gedaan kon worden was de onmacht en ontreddering zo groot bij de familie; ook vrienden stonden machteloos. Uit dat gevoel van onmacht, frustratie en verdriet is het idee van het We Love Marie fonds onstaan. Het werd snel duidelijk dat liefde en vriendschap, iets betekenen voor anderen het motto moest worden. We zijn geen dokters maar mensen die een hart onder de riem willen steken van alle andere vechtertjes. Intussen houden alle kindjes van onze Sterrenwachters.

Bekijk dit goed doel