BOMA Run

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

Elke collega heeft tijdens de BOMA Run de kans om een bepaalde afstand af te leggen voor 'We Love Marie vzw'.

Vanaf het hoofdkantoor vertrekken er 2 routes. Eentje van 8-8.5 km en eentje van 4 km. Iedereen maakt voor zichzelf uit hoeveel hij of zij loopt.

Per gelopen kilometer sponsort BOMA € 1. Dit bedrag kan door de lopers aangedikt worden door sponsoring te verzamelen van familie en vrienden.

Waarom dit goed doel?

Gert, onze sales director, zet zich al jarenlang in voor langdurig zieke kinderen.

Om hem en zijn organisatie een hart onder de riem te steken, kozen we voor dit goed doel.

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een open en levendige meid van 3,5 jaar die van het leven houdt. In juli 2011 wordt er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden levert ze een zware, hoopvolle strijd. De eindstreep is in zicht. Op 3 februari 2012 blijkt dat er niets meer gedaan kan worden. De onmacht en ontreddering is enorm groot bij de familie. Ook vrienden kijken machteloos toe hoe dat vieze beest zijn gangen gaat in het kleine lichaampje van Marie. Marie sterft 8 februari 2012.

Ik, Julie, mama van Marie hield van mijn dochter en zij ook van mij. Ik weet en voel dat haar dood niet bedoeld was om mij kapot te maken. Na een periode van waanzinnige rollercoasters en tsunami's kwam ik tot het besef dat ik hier iets mee moest. Er is mij een kind gegeven dat mij is ontnomen voor ze 4 jaar werd. Ik moest hier, samen met vrienden, iets mee doen wat van waarde is. Daar ben ik het team, mezelf en jullie enorm dankbaar voor.

Bekijk dit goed doel