BOLOGNESE, à l'aise

Ten voordele van Diabetes Liga

Op 15 december organiseren wij in ons eetcafé Petit Paris te Kortrijk - en op het plein voor de zaak - een heuse spaghetti avond!

Niet alleen zijn wij in de streek bekend voor onze heerlijke spaghetti, wij willen deze bekendheid nu ook aanwenden voor het goede doel! De opbrengst van de avond gaat integraal naar de Diabetes-liga!

Maar er is meer! Diezelfde avond organiseren wij een spaghetti-eetwedstrijd. Ben je of ken je iemand die wel een serieus bordje kan verzetten? Schrijf je in en kom het beste van jezelf geven! Voor de winnaar hebben wij, naast eeuwige eer en roem, ook een fantastische wisselbeker, een waardebon van 100€, en waarschijnlijk ook een indigestie...

Graag vooraf inschrijven, zowel voor de spaghetti-avond als de eetwedstrijd, via kortrijk@petitparis.be, onze FB-pagina (Petit Paris Eetcafé) of via 0473 725 853!

Waarom dit goed doel?

Omdat ik zelf diabeet ben, dat helpt... ;-)

Diabetes Liga

De Diabetes Liga streeft er naar om de levenskwaliteit van iedere persoon met diabetes te optimaliseren. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, zijn hét kenniscentrum binnen en buiten de sector en zetten in op preventie. Bovendien behartigen we de belangen van iedere persoon met diabetes. Wil jij ons helpen investeren in wetenschappelijk onderzoek? Of geef je graag je steun aan onze vakantiekampen voor kinderen? Zet dan zeker jouw actie op voor de Diabetes Liga.

Bekijk dit goed doel