Bollebuik's Adventskalender for Life

Ten voordele van Boven De Wolken

Samen met onze leveranciers houdt Bollebuik ook in 2019 vanaf 1 december dagelijks één of meerdere veilingen voor 5 verschillende goede doelen van Music for Life. Dit doen we in onze speciaal daarvoor opgerichte facebookgroep "Bollebuik's Adventskalender for Life".

De winnaar van elke veiling kiest naar welk goed doel de opbrengst van zijn veiling gaat. We hopen aan het einde van de Warmste Week een mooi bedrag te verzamelen voor alle goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Dit mooie initiatief dat mensen houvast geeft wanneer ze moeten loslaten, tijdens de moeilijkste dagen van hun leven, heeft een heel speciaal plekje in ons hart.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel