Bollebuik's Adventskalender for Life

Ten voordele van Dappere B-engeltjes vzw

Samen met onze leveranciers houdt Bollebuik ook in 2019 vanaf 1 december dagelijks één of meerdere veilingen voor 5 verschillende goede doelen van Music for Life. Dit doen we in onze speciaal daarvoor opgerichte facebookgroep "Bollebuik's Adventskalender for Life".

De winnaar van elke veiling kiest naar welk goed doel de opbrengst van zijn veiling gaat. We hopen aan het einde van de Warmste Week een mooi bedrag te verzamelen voor alle goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Jaarlijks ontmoeten wij ouders wiens kindje langdurig op neonatologie verblijft. Deze vereniging zet zich met hart en ziel in om deze ouders te ondersteunen tijdens hun verblijf!

Dappere B-engeltjes vzw

Deze VZW werd opgericht vanuit de afdeling 'intensieve zorgen voor pasgeborenen' van het UZ Gent omdat we merken dat er veel noden zijn die door het ziekenhuis niet worden gefinancierd.
Dankzij de VZW hebben we recent een ouderlounge kunnen inrichten. Dit is een ruimte waar ouders even kunnen uitrusten, elkaar ontmoeten, even wachten terwijl hun baby een ingreep ondergaat...
Vanuit onze VZW voorzien we ook sterrenkoffers, met zaken waar ouders steun aan hebben bij het afscheid nemen van hun baby...
We stellen ook adoptiekoffers ter beschikking om deze baby's een goede start te geven.
In overleg met de sociale dienst steunen we ook ouders die het financieel moeilijk hebben.
Er staat nog zoveel meer op de planning !
Meer info vind je op www.dapperebengeltjes.be

Bekijk dit goed doel