BokkerijdersTeam for Aksi

Ten voordele van AKSI vzw - de Bottelarij

Om de lokale en sociale tewerkstelling te ondersteunen organiseert het BokkerijdersTeam Wellen een loop-en wandelnamiddag van het Dorpsplein in Ulbeek naar Oetersloven.
De afstand is 5,4 km, de deelname bedraagt 6 euro, inclusief een tas soep.

Waarom dit goed doel?

Vzw Aksi zet zich in voor mensen die het moeilijk hebben om werk te vinden op de arbeidsmarkt.
Als loopclub waren wij, in eigen gemeente, op zoek naar een goed doel om te steunen, in combinatie met een sportieve prestatie.

AKSI vzw - de Bottelarij

AKSI vzw (ArbeidsKansen voor Sociale Integratie) stelt dagelijks meer dan 130 mensen te werk, die elders om uiteenlopende redenen geen werk vinden. Wij proberen hen niet alleen werk te bieden, maar ook aan hun zelfredzaamheid te werken en ervoor te zorgen dat doorstroming naar het normaal economisch circuit op termijn tot de mogelijkheden behoort. Het kloppend hart van onze organisatie is de Bottelarij, een onderdeel van de 127-jaar oude gebouwen van de voormalige brouwerij Hayen in Ulbeek. De Bottelarij is niet af... en toch weer wel. Er wordt gewerkt, verwelkomd, vergaderd, geëxposeerd, bewonderd. Er wordt geïnvesteerd, stukje bij beetje, als er middelen zijn. Af zal het misschien nooit zijn, maar inspireren doet het nu al.

Bekijk dit goed doel