Bokkepootjesforlife

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Stijn is chef en leerkracht in hotelschool PIVA in Antwerpen. Agna is zelfstandig logopediste en hobbybakker. We hebben beiden een zwak voor gezonde voeding, koken en bakken. We raakten in de ban van chocolade en zoete lekkernijen en kwamen zo bij dit overheerlijke koekje uit.

Net als in vele andere families kwam het nieuws aan als een donderslag bij heldere hemel: Bertie heeft kanker. Bertie is de schoonzus van Stijn. 49 jaar, een prachtige en levenslustige vrouw.

Bestel bokkepootjes die wij met veel liefde zullen bakken, vullen, in chocolade dippen en verpakken. Bestel ze om te delen met je gezin, met vrienden of met je vereniging. Afhalen kan je op bepaalde dagen en uren bij Agna thuis of bij Stijn, na zijn werkuren in PIVA. Mocht je een datum in gedachte hebben die niet in de lijst staat, laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden. Zorg er samen met ons voor dat we een mooi bedrag kunnen overmaken aan Kom op tegen Kanker.

Met veel dank en liefde.
Stijn & Agna

Waarom dit goed doel?

Mijn schoonzus kreeg het vreselijke nieuws dat ze kanker heeft. Je wil dan dingen doen, je wil helpen, gezonde maaltijden bereiden, gaan praten, een luisterend oor zijn. Je hoort hoe erg het met haar gesteld is maar je kunt dit eigenlijk niet vatten. Je realiseert dat dokters al heel wat kunnen maar dat er ook veel is dat ze nog niet kunnen. Dat er nog veel onderzoek moet gebeuren en hier is geld voor nodig. Ik wil graag mijn steentje bijdragen door een actie te doen.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel