Bokkepootjesforlife

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Stijn is chef en leerkracht in hotelschool PIVA in Antwerpen. Agna is zelfstandig logopediste en hobbybakker. We hebben beiden een zwak voor gezonde voeding, koken en bakken. We raakten in de ban van chocolade en zoete lekkernijen en kwamen zo bij dit overheerlijke koekje uit.

Net als in vele andere families kwam het nieuws aan als een donderslag bij heldere hemel: Bertie heeft kanker. Bertie is de schoonzus van Stijn. 49 jaar, een prachtige en levenslustige vrouw.

Bestel bokkepootjes die wij met veel liefde zullen bakken, vullen, in chocolade dippen en verpakken. Bestel ze om te delen met je gezin, met vrienden of met je vereniging. Afhalen kan je op bepaalde dagen en uren bij Agna thuis of bij Stijn, na zijn werkuren in PIVA. Mocht je een datum in gedachte hebben die niet in de lijst staat, laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden. Zorg er samen met ons voor dat we een mooi bedrag kunnen overmaken aan Kom op tegen Kanker.

Met veel dank en liefde.
Stijn & Agna

Waarom dit goed doel?

Mijn schoonzus kreeg het vreselijke nieuws dat ze kanker heeft. Je wil dan dingen doen, je wil helpen, gezonde maaltijden bereiden, gaan praten, een luisterend oor zijn. Je hoort hoe erg het met haar gesteld is maar je kunt dit eigenlijk niet vatten. Je realiseert dat dokters al heel wat kunnen maar dat er ook veel is dat ze nog niet kunnen. Dat er nog veel onderzoek moet gebeuren en hier is geld voor nodig. Ik wil graag mijn steentje bijdragen door een actie te doen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel