Boerenkronkels voor KOTK

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Per verkocht ticket voor onze voorstelling Boerenkronkels schenken we één euro aan Kom Op Tegen Kanker

Waarom dit goed doel?

De laatste 5 jaar zijn we binnen onze toneelvereniging te veel vrienden verloren aan kanker. En ook nu worden nog spelers en medewerkers van dichtbij geconfronteerd met de ziekte. We duimen met z'n allen op een goede afloop...

We maken samen plezier voor, op en achter de scène, maar in moeilijke momenten zoeken en vinden we steun bij mekaar. Omdat we de laatste tijd teveel van die moeilijke momenten hebben gekend en als eerbetoon aan onze vrienden die de strijd tegen de ziekte verloren, willen we met de ticketverkoop van onze productie van dit voorjaar ons steentje bijdragen. Per verkocht ticket schenken we 1 euro aan Kom Op Tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's