Boekverkoopactie

Ten voordele van Bednet

Doe als school mee met onze boekverkoopactie voor De Warmste Week! Zo geef je alle ouders van jouw school de kans een boek te bestellen voor slechts 5 euro.
De Eenhoorn schenkt per verkocht boek 1,50 euro aan Bednet. Bovendien krijg je als school 1 euro per aangekocht boek. Die opbrengsten kan je in een leuk schoolproject investeren … of zelf schenken aan een goed doel naar keuze!

Waarom dit goed doel?

Als kinderboekenuitgeverij zijn wij het project van Bednet erg genegen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel