Boekenverkoop

Ten voordele van Welzijnszorg - Samen Tegen Armoede

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De kerstvakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt met vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediƫnten is De Warmste Week. Gans Vlaanderen laat zich dan van zijn beste zijde zien en organiseert allerlei acties ten voordele van diverse goede doelen. Die acties lopen al volop en culmineren in de week van 18 tot 24 december om op kerstavond een ongetwijfeld nieuw recordbedrag te kunnen bekendmaken.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op vrijdag 18 december. Tussen 10 en 16 uur bent u dan van harte welkom. We bieden mooie dubbelen uit onze collectie aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag een nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een uniek kerst- of nieuwjaarsgeschenk!

Waarom dit goed doel?

Omdat Armoede uit de wereld moet!

Welzijnszorg - Samen Tegen Armoede

Wij hebben een droom. We willen een samenleving zonder armoede. En daarvoor hebben we iedereen nodig!
We weten wel dat er al heel veel solidariteit is in onze samenleving. Dat willen we koesteren en versterken. Dat willen we ook in de kijker zetten.
Het is pas als we elkaar ontmoeten dat we zien wie wat nodig heeft in de samenleving. En dan komen we voor elkaars rechten op!

De campagne Samen Tegen Armoede roept iedereen op : laten we samen de strijd tegen armoede aanbinden en voor solidariteit kiezen. Het moet anders!

Bekijk dit goed doel