Boeken voor Warriors

Ten voordele van Warriors vzw

We lanceren een oproep aan klanten en niet-klanten van de Boekhandel om gelezen boeken die niet persé in de boekenkast moeten blijven staan, in te zamelen in de winkel. Het is de bedoeling enkel boeken in goede staat alsook vrij recent te aanvaarden zodat deze ook nog gegeerd zijn om aan te kopen. Naar aanloop van de Warmste Week worden deze ingezamelde boeken verkocht aan een schappelijk prijsje. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de VZW Warriors against Cancer. De boeken die niet worden verkocht zullen worden geschonken aan een goed doel dat deze boeken kan gebruiken.

Waarom dit goed doel?

We zijn met onze winkel deze VZW zeer genegen. De opbrengst avn de verkoop van de Warrior boeken gaat ook integraal naar de vereniging. Het was dan heel eenvoudig beslist waarom we ons ook voor dit doel zouden inzetten!

Warriors vzw

Warriors Against Cancer vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen we onze Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken.

Dit doen we door inspirerende workshops, zinvolle activiteiten en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laten we tijdens professionele fotoshoots onze Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig.

Bekijk dit goed doel