Boeken tvv DiAwareness

Ten voordele van DiAwareness vzw

De twee boeken waar ik de voorbije maanden aan gewerkt heb (een poëzieboek voor €10 en een kinderboek voor €13) gaan over diabetes, en werden speciaal gemaakt om het onderzoek naar een genezing van diabetes type 1 te steunen. Diabetes type 1 is een zware, ongeneeslijke ziekte, die zowel kinderen als volwassenen kan treffen. Het heeft een invloed op het dagelijkse leven van de patiënt, maar eveneens op dat van hun familie, vrienden, en rechtstreekse omgeving. Met het poëzieboek hoop ik dat anderen zien dat ze niet alleen zijn; het kinderboek is een leuke manier om de basis van diabetes type 1 gemakkelijk uit te leggen. Met de boeken hoop ik zowel dat ik andere diabetici een hart onder de riem kan steken, alsook dat ik het onderzoek naar een genezing kan steunen. De winst van de boeken gaat naar DiAwareness vzw, die er alles aan doen om te helpen in de zoektocht naar een oplossing.
Voor meer info kan je me bereiken op matthew.bohez@gmail.com, of @2b_no2b (instagram).

Waarom dit goed doel?

Ik heb zelf diabetes type 1, en heb hierdoor de voorbije jaren door een extreem moeilijke periode moeten worstelen. Het is een enorm zware last voor zowel mensen met diabetes als hun familie en rechtstreekse omgeving; daarom wil ik het onderzoek naar een genezing steunen. Ik wil al een lange tijd iets doen om het onderzoek te steunen, en de Warmste Week leek hier de beste manier voor.

DiAwareness vzw

Wij engageren ons voor de GENEZING van Type 1 diabetes! Ondanks dat er heel hard gewerkt wordt aan het vinden van een oplossing is deze er helaas nog niet. Mensen beseffen vaak niet dat diabetes Type1 meer is dan bloedprikken en insuline toedienen. T1 heeft een enorme impact op de persoon zelf maar ook op het gezin en de omgeving. T1 diabetes wordt nog steeds zwaar onderschat en er is nog steeds veel onwetendheid over. Daarom willen wij door middel van verschillende projecten Type 1 diabetes op een positieve manier onder de aandacht brengen. Wij willen een suikervrije toekomst voor kinderen met T1 en bouwen een weg naar GENEZING !

Bekijk dit goed doel