Boek Noor, jij komt altijd terug

Ten voordele van Boven De Wolken

Als eerbetoon aan Noor en als oproep om ook aan deze vorm van verdriet de nodige erkenning te geven, schreef haar papa dit boek. Hij vertelt aan zijn overleden baby het verhaal van hun samenzijn en afscheid. Je leest in dit boek over het leven van Noor, het overleven tussen hoop en wanhoop en het zoekende en tastende rouwen en verder gaan in het leven, waarin Noor van betekenis blijft.

Waarom dit goed doel?

Wij verloren in 2006 een dochtertje Noor, 8 dagen nadat ze geboren was. In die tijd bestond niets zoals deze organisatie en toch vonden we dit heel belangrijk.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel