Bo and Diego's Homemade Cookies

Ten voordele van DAKLOZENHULP ANTWERPEN

We verkopen homemade cookies met rozijnen en havermout om Daklozenhulp Antwerpen te steunen. We willen op die manier daklozen een warmere winter te bezorgen.

Waarom dit goed doel?

Het is geen ver-van-onze-bed-show. Het kan iedereen overkomen om - al dan niet tijdelijk - op straat te belanden. Niet iedereen heeft altijd en overal de middelen om er zelf weer bovenop te geraken.

DAKLOZENHULP ANTWERPEN

Vzw Daklozenhulp Antwerpen biedt op een concrete en laag-drempelige manier hulp aan mensen uit Antwerpen en omstreken die om welke reden dan ook op de armoedegrens leven en daardoor (soms) onvoldoende middelen (over)hebben onvoldoende voedsel te kunnen kopen.
Verder proberen we de mensen naargelang hun problematiek naar gepaste hulporganisaties doorverwijzen (voedingspakketten,maaltijden, overnachten, juridische en administratieve bijstand,werk…) en onze gasten moreel en emotioneel te ondersteunen. Armoede, thuis- en kansloosheid leiden maar al te vaak tot sociale exclusie waardoor onze gasten nog verder in de vicieuze cirkel van ernstige armoede verglijden.

Bekijk dit goed doel