BM Engineering for life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We beslisten met de collega's voor Kom Op Tegen Kanker ons te engageren en enkele activiteiten op poten te zetten:
- de warmste bereidingen: 10 weken lang zijn collega's vrij om een taart, cake, soep, croque-monsieurs, wafels,...te bakken en te verkopen aan de collega's als 4-uurtje of als lunch
- de warmste wandeling: vrijdag 22 oktober organiseren wij een wandeling voor collega's, partners en kinderen. Er wordt gestart aan het kantoor, onderweg wordt een kort pauze voorzien met drankjes en braadworsten.
- enkele collega's ontwierpen leuke kerstkaartjes die we hebben laten drukken en verkopen per 5 aan €5/pakje
- we schrijven ons in met een groep collega's voor de warmathon te Kortrijk
Ons bedrijf, BM Engineering, steunt ons door: de opbrengst van de warmste bereidingen te verdubbelen, de aankoop van de kaartjes voor zich te nemen, de aankoop drank en worsten voor de wandeling te betalen én het inschrijvingsgeld voor de Warmathon te betalen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een Kortrijks studiebureau en enkele personeelsleden stonden al eens dicht bij iemand met kanker of hebben zelf kanker doorgemaakt.
Wij dragen dus graag bij tot de verdere uitbouw van deze prachtige organisatie.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's