Bluesrock-koekjesverkoop

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Tijdens een gratis muziek evenement in onze gemeente (bluesrock) voor kinderen en volwassenen gaan we wafels verkopen (lekker warme) en koekjes die we vooraf gemaakt hebben.

We gaan dit samen doen met enkele vriendinnetjes en hebben er heel veel zin in.

Waarom dit goed doel?

Omdat onze opa is jammer genoeg vorig jaar gestorven is aan kanker.
Onze oma heeft vroeger borstkanker gehad en is hier gelukkig helemaal van hersteld.
We willen graag centjes inzamelen voor KOTG om onderzoek te kunnen doen, om mensen met kanker te kunnen helpen.
Onze mama en ik zijn ook ons haar aan het laten groeien om het te kunnen knippen voor think pink en er pruiken van te kunnen maken.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel