Blote Benen For Life

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Voor het derde jaar op rij willen Thijs en co hun bijdrage leveren voor kinderen die het moeilijk hebben. Ze gaan van 1 september tot kerstavond enkel in korte broek / rok de deur uit en trotseren de kou. Ze laten zich hiervoor sponsoren door familie en vrienden, en verkopen zelfgemaakte koekjes etc. om geld in het laatje te brengen. Dit jaar wordt al het geld geschonken aan het Belgisch Kinderkanker Steunfonds, zodat deze organisatie Inoa en andere kinderen kunnen blijven ondersteunen in de erg moeilijke periode die ze doormaken.
Iedereen zorgt voor iedereen!
Thijs, Liselotte, Ninke, Simon, Lene, Miek, Joop, Jana, Axana, Ruiz, Mira

Waarom dit goed doel?

Voor Inoa, een klein meisje van 5, die al meer dan een jaar vecht tegen leukemie. Het Belgisch KinderKanker Steunfonds helpt haar en haar gezin door in deze zware periode steun en verstrooiing te bieden.

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel