Bloemetjes voor kerst

Ten voordele van Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg Sint-Jan Baptist

We verkopen zelfgemaakte zandkoekjes in de vorm van bloemetjes en snoepgoed. De zandkoekjes zijn met of zonder chocolade. De snoep zijn zakjes gevuld met Haribo-snoep en een brochette van snoep.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn 4 studenten orthopedagogie aan HOGent. We kregen de opdracht om voor de Warmste Week een actie op poten te zetten voor een goed doel naar keuze. Wij kozen voor het Centrum voor Integrale Jeugd-en gezinszorg Sint-Jan-Baptist. De Warmste Week is rond de periode van kerst en wij willen geld inzamelen zodat de kinderen en jongeren in een moeilijke gezinssituatie in die periode ook iets extra krijgen.

Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg Sint-Jan Baptist

Het Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg (CIJG) Sint-Jan Baptist is een vzw met 2 erkenningen.
Het Centrum voor Integrale Jeugdzorg (CIJ) is een voorziening van de Bijzondere Jeugdzorg. Het CIJ bestaat uit twee kinderwerkingen, een jongerenwerking, kamertraining, 3 modules CBAW en OCO-FLEX. In alle deelwerkingen staan contextbegeleiding en verblijf centraal.
In het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) staan zowel residentieel als mobiel de zorg en begeleiding van kwetsbare (aanstaande) jonge ouders en hun kinderen voorop. Er wordt vertrokken vanuit de krachten van het gezin om samen aan verantwoord ouderschap te werken. In onze organisatie worden het welzijn, de integriteit, veiligheid en ontwikkelingskansen van ieder individu vooropgesteld.

Bekijk dit goed doel