Bloemetjes & Eitjes

Ten voordele van Donorfamilies vzw

Het groeien van een plantje is zoals het krijgen van een kindje, niet altijd even gemakkelijk. We gaan een potje verkopen met daarin grond en zaden. Degene die dit koopt krijgt de instructies om het te planten in een eierschaal, dit bevorderd de groei. We vergelijken dit hele proces met het krijgen van een kindje. De verpakking gaat ons punt duidelijk maken, we zetten langs het stappenplan een uitleg over hoe VZW Donorfamilies mensen gaat ondersteunen voor, tijdens en na de groei van hun kindje via een donor.

Waarom dit goed doel?

Wij vinden familie super belangrijk. Zeker tijdens de feestdagen gunnen we dit iedereen. Het jammere is dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend door eventuele vruchtbaarheidsproblemen. Wat deze VZW doet vinden we daarom heel belangrijk en willen we dan ook graag steunen. We merken dat het gespreksonderwerp vaak vermeden wordt en nog een taboe is en die willen we doorbreken met onze actie.

Donorfamilies vzw

Wij vormen een ondersteunend netwerk voor zowel families die kinderen kregen met de hulp van een sperma-, eicel-, embryodonor als voor koppels die een behandeling met donorgameten volgen of hier nog over nadenken.

Bekijk dit goed doel