blik for life

Ten voordele van sos wilde dieren - VOC Geraardsbergen/Lierde

Om de veertien dagen halen we bij mensen die een container wilden, hun blikjes en ijzer op. Dit wordt gerecycleerd en de opbrengst gaat naar SOS Wilde dieren.

Waarom dit goed doel?

Ze hebben daar echt een hart voor dieren compleet belangeloos. Ik ben daar al met een jong vogeltje en een nestje egeltjes geweest, de dieren worden daar met de beste zorg behandeld. Ben ook een paar uur vrijwillig gaan helpen wat ze zeker kunnen gebruiken. Dank je wel SOS wilde dieren dat jullie er zijn en zo zorg dragen voor alle wilde dieren.

sos wilde dieren - VOC Geraardsbergen/Lierde

SOS wilde dieren is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende wilde dieren. Onze taak bestaat erin gewonde of wilde dieren in nood te helpen. We verzorgen de dieren om ze na herstel weer vrij te laten in de natuur. Naast de opvang en revalidatie van wilde dieren trachten we ook mensen kennis te laten maken met wilde dieren uit hun omgeving. Wat men kent en waar men van houdt, dat beschermt men ook! SOS wilde dieren is de plaats bij uitstek om mensen bewust te maken met onze eigen fauna en van de gevaren waaraan wij onze wilde dieren blootstellen.

Bekijk dit goed doel