Blijmpjes

Ten voordele van THINK PINK

Wij zijn Tina en Ella (15 en 11 jaar). Sinds 2016 organiseren wij voor de Warmste Week een Blijmpjesactie. Naast blij-maak-bloempjes in een vaasje bieden wij dit jaar ook chocolaatjes in bloemvorm aan, zelfgeschilderde blijmpjeskaarten en Keep Smiling-bloemcorsages (omdat dat het motto was van Sandy, aan wie wij deze actie opdragen).

Waarom dit goed doel?

Omdat onze lieve vriendin en CoderDojo-mentor Sandy Bernaerts op 17 november de strijd tegen borstkanker verloren heeft, dragen wij de Blijmpjesactie van 2019 aan haar op, en steunen wij in haar naam Think Pink.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel