Bladwijzers voor vzw Hippofarm

Ten voordele van HIPPOFARM

Met allerlei restjes van stoffen maakte Stien verschillende bladwijzers. Elke bladwijzer is uniek, vrolijk, kleurrijk en handig! Een leuk klein hebbedingetje om een goed doel te steunen, vzw hippofarm. De hippofarm bevindt zich in onze gemeente.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter Stien heeft met restjes stof bladwijzers gemaakt. Ze ging op zoek naar een goed doel en wilde graag iets steunen uit onze eigen gemeente. En zo kwam ze bij vzw Hippofarm terecht.

HIPPOFARM

De VZW HIPPOFARM in Waasmunster is een sportvereniging, dat aangepast paardrijden verzorgt voor kinderen en volwassenen met een fysieke en / of mentale beperking. We zijn een kleinschalige vereniging met een sterk familiaal karakter. Foto's van onze activiteiten kan je terugvinden op onze website alsook op onze openbare Facebookpagina. Onze doelstelling is om de paardensport bij mensen met een beperking te bevorderen en hen de gelegenheid te geven om aan sport te doen, volledig aangepast aan hun noden.
Dankzij onze 1ste deelname aan De Warmste Week in 2018 hebben wij o.a. een nieuw therapiepaard alsook héél wat aangepast materiaal voor onze ruiters kunnen aankopen - zodat zij in optimale omstandigheden van het paardrijden kunnen genieten! Ook dit jaar willen we graag met de warme opbrengsten verder investeren in onze aangepaste infrastructuur en het nodige materiaal om onze G-ruiters tegemoet te komen!

Bekijk dit goed doel