Blackshots for help

Ten voordele van De Verdwaalde Ooievaar

5 euro per foto genomen met zwarte achtergrond; er zullen verschillende locaties en verschillende data worden vrijgegeven. De foto wordt genomen in hoge resolutie en verstuurd via mail.

Waarom dit goed doel?

fertiliteitsproblemen worden vaak achteruit geschoven omdat er "genoeg" optis bestaan maar emotioneel is dit vaak veel zwaarder dan dat we willen toegeven. meer aandacht en hulp voor mensen die ermee kampen is dan ook iets waarvoor ik wil vechten. mensen die kinderen hebben weet niet hoeveel geluk ze hebben gehad en jongeren die nog niet bezig zijn met kinderen denken ook nog niet vaak aan welke problemen er kunnen voorkomen.

De Verdwaalde Ooievaar

De Verdwaalde Ooievaar ondersteunt mensen met een onvervulde kinderwens die al dan niet in fertiliteitsbehandeling zijn. Hiertoe onderhouden we met een aantal vrijwilligers een informatieve website, bieden we een forum en chat zodat lotgenoten elkaar kunnen vinden en organiseren we jaarlijks de 'dag van de kinderwens'. Wij ontvangen geen subsidies en hadden graag extra middelen om sensibiliseringscampagnes op te stellen en meer infosessies/lotgenotencontacten te organiseren in samenwerking met verschillende deskundigen.

Bekijk dit goed doel